circolore header content

Het leven is een en al dynamiek en brengt met zich mee dat we vele overgangen meemaken en doormaken. Overgangen van het oude naar het nieuwe. Vaak heel concreet en tastbaar zoals een nieuwe baan, verlies van een dierbaar iemand, verhuizen, kinderen krijgen.

Naast deze zichtbare overgangen kunnen overgangsfasen ook grotendeels intern plaatsvinden. Terwijl in het uiterlijke leven alles ‘zo z’n gangetje gaat’ doorleef je in een vrij bewuste en intense periode een of meer persoonlijke thema’s.

Zingeving, je passies en talenten herkennen én ze leven lopen als een rode draad door je bestaan. Ook hierin vinden overgangen plaats met vragen als: "Is dit het nog wel?" en  "Wat wil ik werkelijk?"

Essentieel bij levensovergangen is tijd nemen voor je zelf! Hoe druk je het ook hebt en hoe onrustig je leven ook is.Dit jaar komt het boek levensovergangen uit. Hierop vooruitlopend een proeverijen met daarin een van de thema's die bij levensovergangen spelen: De mannelijke en vrouwelijke kant in jezelf werken met elkaar samen. In elke proeverij vertel ik je meer over dit thema, krijg je persoonlijk inzicht door een (meditatieve) oefening en ga je met een praktisch handvat naar huis.

Data:
Zondag 17 maart 2019. Thema: De mannelijke en het vrouwelijke kant werken met elkaar samen

Tijden:

14:00 -16:00 uur

Lokatie:
Wageningen. Bij aanmelding ontvang je de specifieke adresgegevens.

Wageningen heeft een mooie omgeving waarin je een proeverij kan combineren met een wandeling langs de rivier, het bos of het arboretum op de Wageningse berg. Voor wie inspiratie en energie opdoet door kunst is het Depot, een landelijk bekend museum, gratis te bezoeken.

Kosten:
€15,00 per proeverij

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok