circolore header content

Het leven is een en al dynamiek en brengt met zich mee dat we vele overgangen meemaken en doormaken. Overgangen van het oude naar het nieuwe. Vaak heel concreet en tastbaar zoals een nieuwe baan, verlies van een dierbaar iemand, verhuizen, kinderen krijgen.

Naast deze zichtbare overgangen kunnen overgangsfasen ook grotendeels intern plaatsvinden. Terwijl in het uiterlijke leven alles ‘zo z’n gangetje gaat’ doorleef je in een vrij bewuste en intense periode een of meer persoonlijke thema’s.

Zingeving, je passies en talenten herkennen én ze leven lopen als een rode draad door je bestaan. Ook hierin vinden overgangen plaats met vragen als: "Is dit het nog wel?" en  "Wat wil ik werkelijk?"

Essentieel bij levensovergangen is tijd nemen voor je zelf! Hoe druk je het ook hebt en hoe onrustig je leven ook is.

Geef jezelf tijd en een proeverij Levensovergangen
Dit jaar komt het boek levensovergangen uit. Hierop vooruitlopend twee proeverijen met daarin een van de thema's die bij levensovergangen spelen. 
In elke proeverij vertel ik je meer over dit thema, krijg je persoonlijk inzicht door een (meditatieve) oefening en ga je met een praktisch handvat naar huis.

Data:
Zondag 17 februari 2019. Thema: Herbronnen, geduld en innerlijk advies
Zondag 17 maart 2019. Thema: Samenwerking tussen het mannelijke en het vrouwelijke
De proeverijen vormen een afgerond geheel en zijn zowel apart als allebei te bezoeken.

Tijden:
14:00 -16:00 uur

Lokatie:
Wageningen. Bij aanmelding ontvang je de specifieke adresgegevens.

Wageningen heeft een mooie omgeving waarin je een proeverij kan combineren met een wandeling langs de rivier, het bos of het arboretum op de Wageningse berg. Voor wie inspiratie en energie opdoet door kunst is het Depot, een landelijk bekend museum, gratis te bezoeken.

Kosten:
€15,00 per proeverij
Mocht je na aanmelding en betaling toch niet kunnen komen, vraag dan een vriendin, collega of iemand anders om jouw plek in te nemen. (Restitutie is niet mogelijk).

Naar aanmeld formulier

 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok