circolore header content

voornemenstransformatie300

De één doet het wel, de ander niet: voornemens maken voor het nieuwe jaar. Of nog concreter: doelen stellen. Voornemens of doelen voor het nieuwe jaar gaan vaak over wezenlijke thema’s zoals:

lenteperspectievenbloem300

In tegenstelling tot de niet te stuiten groei van de lente kan het zomaar gebeuren dat je wel eens stagneert in de hobbeligheid van het leven, dralend voor innerlijke drempels of tandenknarsend energie en inspiratie

reisjealsheldin300

Enige tijd geleden hoorde ik de uitdrukking “reis van de held”. Dat deed me wat omdat ik net een ploeterverhaal vertelde. Opeens zag ik me zelf niet als een ploeteraar maar als een heldin!

midwinter300

Midwinter, de langste nacht van het jaar, de kerstdagen die volgen. Een periode buitenkantdrukte zoals het afronden van werk en voorbereidingen van kerstdiners. Tegelijkertijd zijn deze dagen verbonden met een natuurlijk ritme dat ons vraagt

kasteelscenario300

Daar ben je dan: in de warmte en het ongewisse van een nieuw land, cultuur en taal. Zwoegende hersens gecombineerd met een enthousiaste drive om die nieuwe taal te leren.

schatkistzwemmen300

Stel: het is heerlijk warm en zonnig. Je staat aan de rand van een stromende rivier en kijkt naar al het water dat voorbij stroomt. Gedachten komen steeds meer tot rust. Durf je in het water te springen en je mee te laten voeren?

 eenzamewolf300

Tijdens het schrijven van Unieke lichtheid in turbulente tijden, bleef me een zin bij uit het gedicht van de Hopi: “De tijd van de Eenzame wolf is voorbij, komt allen tezamen!” Een universeel thema én boeiend om te vertalen naar het leven van vandaag

lichtheidinturbulentie300

Hoe kun je moed erin houden in moeilijke en turbulente tijden? Ik zie genoeg mensen tuimelen door intensieve tijden. En maatschappelijk tuimelt het ook goed. Dit alles vraagt om met lichtheid midden in de turbulentie te staan.

hardezoeterealiteit300

Dreigend ontslag; een plotselinge rechtszaak, keihard werken voor een mager inkomen, nog een paar maanden te leven, een partner die vreemd gaat. Dit is een kleine greep aan realiteiten die ik binnen een week tegen kwam bij klanten, collega’s en vrienden.

Talenten en levens-loop-baan

Loopbaan als levenspad

Qua loopbaan sta je diverse keren op kruispunten, vaak  ingeleid door gebeurtenissen met impact: vervelende arbeidsverhoudingen en reorganisatie of juist enorme carrierekansen, overspannenheid en/of de hoogte- en dieptepunten in je privéleven.

Lees meer

Herstel en re-integratie

Herstel bij overspannenheid en ziekte is meer dan alleen fysiek herstel.

Ziekte haalt je uit de dagelijkse modus. Je wordt geconfronteerd met thema's als kwetsbaarheid versus kracht, afhankelijkheid versus onafhankelijkheid, keuzes maken en hoe contact te onderhouden met je omgeving.

Lees meer

Workshops en intervisie


Met alle ervaring door de jaren heen, uitgebreid repertoir, creativiteit en een gezonde dosis eigenheid verzorg ik intervisie en workshops over diverse onderwerpen.

Lees meer

Schokkende gebeurtenissen

Schokkende of traumatische gebeurtenissen rammelen je door elkaar.

Circolore begeleidt bij het verwerken waarbij aandacht is voor overmatig opgeslagen stress in het lichaam, emoties, concusies en betekenisgeving. DIt is op basis van Somatic Experiencing.

Lees meer

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok