circolore header content

Schokkende gebeurtenissen en trauma hebben diepe impact op lichaam en geest.

Daarom is bij de begeleiding altijd aandacht is voor een combinatie van overmatig opgeslagen stress in het lichaam, emoties, overtuigingen en betekenisgeving. Dit is op basis van de opleidingen Bio-energetische analystische therapie, Somatic Experiencing en Brainspotting.

Enkele reacties van cliënten die een traject volgden om verder te helen in traumatische levensgebeurtenissen:

"Voor mijn gevoel miste er nog een stuk integratie van lichaam, geest en gevoel. Ik was vaak niet bij mijn gevoelens, ging snel de dingen beredeneren, analyseren i.p.v. bij mijn lichaam en gevoel stil te staan. Ik merk nu dat ik me meer bewust ben dat ik behoeftes mag hebben. Ik heb een plaats voor mezelf geschapen en voel me nu veilig bij mezelf. Het verleden is zoals het is, ik kan er nu op een andere, meer positieve manier mee omgaan. Helena heeft altijd heel zorgvuldig naar mij geluisterd, zij heeft mij op zeer moeilijke, emotionele momenten steun geboden en mij de moed gegeven om pijnlijke herinneringen uit te spreken en om verandering teweeg te brengen." Katharina

"Helena Kwaaitaal heb ik ervaren als een zeer kundige en professionele therapeut die heel goed werkt op het snijvlak van lichaam en denken. Regelmatig zette ze mij stil bij dat wat er in mijn lichaam gebeurt waardoor ik uit mijn denken gehaald werd en contact kon maken met mijn gevoelens. Ik voelde mij serieus genomen, geaccepteerd en gezien. Helena is een therapeut die met haar hart werkt. Ik heb kunnen werken aan de dingen die nodig waren voor mij en aan de doelen die ik vooraf had opgesteld. Dank je wel Helena!" Guus

Talenten en levens-loop-baan

Loopbaan als levenspad

Qua loopbaan sta je diverse keren op kruispunten, vaak  ingeleid door gebeurtenissen met impact: vervelende arbeidsverhoudingen en reorganisatie of juist enorme carrierekansen, overspannenheid en/of de hoogte- en dieptepunten in je privéleven.

Lees meer

Overspannenheid: herstel en transformatie

Herstel bij overspannenheid en ziekte is meer dan fysiek opknappen en een actieplan voor re-integratie. Je wordt geconfronteerd met thema's als kwetsbaarheid versus kracht, afhankelijkheid versus onafhankelijkheid, keuzes maken en hoe contact te onderhouden met je omgeving.

Lees meer

Snelle en/of intensieve verdiepingsslag

Voor mensen die voelen en weten: het tijd om met mezelf aan de slag te gaan! Je wilt af van herhalende issues, cirkelende gedachten en ongemakkelijke gevoelens. Er is het een en ander voorgevallen en je kiest nu om een verdiepingsslag aan te gaan.

Lees meer

Schokkende gebeurtenissen

Schokkende of traumatische gebeurtenissen rammelen je door elkaar.

Circolore begeleidt bij het verwerken waarbij aandacht is voor overmatig opgeslagen stress in het lichaam, emoties, concusies en betekenisgeving. DIt is op basis van Somatic Experiencing.

Lees meer

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.