circolore header content

Wees welkom! Je zal er geen spijt van hebben. Met hart en ziel begeleid ik al meer vijfentwintig jaar individuele processen.

Bij Circolore krijg je ondersteuning bij de innerlijke weg naar binnen én de praktische weg naar buiten. Dit brengt zelfkennis, eigenwaarde en koersbepaling. Je gaat als een rijpere versie van jezelf de wereld in. Je functioneert beter en geniet van het leven.

Enkele reacties van mensen die een begeleidingstraject volgden:

Het traject wat ik heb gevolgd bij Circolore heeft mij erg geholpen. Ik ben veel te weten gekomen over mijzelf en de signalen van mijn lichaam. Daarnaast begrijp ik nu veel beter hoe ‘stress hebben’ er voor mij uitziet en hoe ik er mee om kan gaan. Ik kijk weer zonnig naar de toekomst en kan de handvaten die ik heb gekregen nog lang toepassen. Natasja

Ik werd door de POH GGZ doorverwezen naar Helena vanwege algemene stress klachten,snel overprikkeld raken en daar niet goed mee om kunnen gaan. Het traject heb ik als heel prettig ervaren. Helena heeft een kalmerende, vriendelijke energie. Ik vond het heel prettig om niet echt bezig te zijn met 'hoe kan ik mijn gevoelens en emoties veranderen' maar deze juist beter te kunnen plaatsen en accepteren. Hoewel sommige methodes een beetje zweverig kunnen overkomen, heb ik mij geen moment oncomfortabel gevoeld en vond ik dit juist een bijzondere ervaring in positieve zin. Na het traject  bij Helena heb ik meer rust en ruimte en minder een gevoel van 'teveel' en paniek. Saïde

 

Neem contact op en we bespreken jouw vraag en de mogelijkheden.

 

Talenten en levens-loop-baan

Loopbaan als levenspad

Qua loopbaan sta je diverse keren op kruispunten, vaak  ingeleid door gebeurtenissen met impact: vervelende arbeidsverhoudingen en reorganisatie of juist enorme carrierekansen, overspannenheid en/of de hoogte- en dieptepunten in je privéleven.

Lees meer

Overspannenheid: herstel en transformatie

Herstel bij overspannenheid en ziekte is meer dan fysiek opknappen en een actieplan voor re-integratie. Je wordt geconfronteerd met thema's als kwetsbaarheid versus kracht, afhankelijkheid versus onafhankelijkheid, keuzes maken en hoe contact te onderhouden met je omgeving.

Lees meer

Snelle en/of intensieve verdiepingsslag

Voor mensen die voelen en weten: het tijd om met mezelf aan de slag te gaan! Je wilt af van herhalende issues, cirkelende gedachten en ongemakkelijke gevoelens. Er is het een en ander voorgevallen en je kiest nu om een verdiepingsslag aan te gaan.

Lees meer

Schokkende gebeurtenissen

Schokkende of traumatische gebeurtenissen rammelen je door elkaar.

Circolore begeleidt bij het verwerken waarbij aandacht is voor overmatig opgeslagen stress in het lichaam, emoties, concusies en betekenisgeving. DIt is op basis van Somatic Experiencing.

Lees meer

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.