circolore header content

vitaliteit300

Heroriëntatie op werk en leven: Hoe is je fysieke, mentale en emotionele conditie? De vraag “wat wil je?” blijkt voor velen nog niet zo makkelijk te beantwoorden. Download de Circolore vitaliteitsscan.

‘Niet lekker in je vel’, leeg of uitgeput, belemmerende overtuigingen, te vasthoudend of juist uitstelgedrag maken het proces van richting bepalen en een nieuwe baan vinden lastig. Circolore besteed bij een traject altijd aandacht aan de volgende aspecten:

Vitaliteit

De eerste voorwaarde is een goede vitaliteit. Vermoeide mensen kunnen nu eenmaal veel moeilijker hun passie voelen dan uitgeruste mensen. Dat is niet meer dan logisch. Om je hier mee op weg te helpen heeft Circolore een vitaliteitsscan ontwikkeld. Met focus en aandacht kom je in 30 -45 minuten van scan tot actieplan. Je kunt de vitaliteitsscan van Circolore downloaden.

Energiegevende talenten de ruimte geven

Ben je een natuurvrouw of man die oplaadt in de natuur?
Gaat je creativiteit stromen met koken, muziekmaken, schilderen, dansen?
Word je happy-snappy bij het lezen van een goed boek?
Of van even niksen in het zonnetje of een terrasje pakken met een collega of vriend(in)?

Doen! Het versterkt je innerlijke flow waardoor je gebalanceerder in het leven staat ook bij het oriënteren op je loopbaan.

Contact met jezelf

Contact met je innerlijke drijfveren, je eigenwaarde en vertrouwen. Er wil nog wel eens wat verstoring plaatsvinden in de vorm van piekeren, niet-weten, onrust, geduld, onzekerheden, te kritische zelfbeoordeling.

Meer lezen over het thema vitaliteit en hoe de eigen-zinnig-wijze loopbaancoach / filosofisch raadsman Adriaan Hoogendijk hier tegen aankijkt? Hij pleit voor speelsheid, vitaliteit en contact maken met je innerlijke magiër. Lees verder in dit artikel onder: Levensfasen, waar zit jij?

Behoefte aan verdiepingsmomenten? Ontvang inspiratie en praktische tips.

Schrijf je in voor de E-zine (6 keer per jaar) en ontvang gratis de vierdelige serie: Leef je boven je macht of onder je kracht?

Talenten en levens-loop-baan

Loopbaan als levenspad

Qua loopbaan sta je diverse keren op kruispunten, vaak  ingeleid door gebeurtenissen met impact: vervelende arbeidsverhoudingen en reorganisatie of juist enorme carrierekansen, overspannenheid en/of de hoogte- en dieptepunten in je privéleven.

Lees meer

Overspannenheid: herstel en transformatie

Herstel bij overspannenheid en ziekte is meer dan fysiek opknappen en een actieplan voor re-integratie. Je wordt geconfronteerd met thema's als kwetsbaarheid versus kracht, afhankelijkheid versus onafhankelijkheid, keuzes maken en hoe contact te onderhouden met je omgeving.

Lees meer

Snelle en/of intensieve verdiepingsslag

Voor mensen die voelen en weten: het tijd om met mezelf aan de slag te gaan! Je wilt af van herhalende issues, cirkelende gedachten en ongemakkelijke gevoelens. Er is het een en ander voorgevallen en je kiest nu om een verdiepingsslag aan te gaan.

Lees meer

Schokkende gebeurtenissen

Schokkende of traumatische gebeurtenissen rammelen je door elkaar.

Circolore begeleidt bij het verwerken waarbij aandacht is voor overmatig opgeslagen stress in het lichaam, emoties, concusies en betekenisgeving. DIt is op basis van Somatic Experiencing.

Lees meer

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.