circolore header content

Loopbaan als levenspad

Qua loopbaan sta je diverse keren voor kruispunten, vaak ingeleid door gebeurtenissen met impact. Ook van binnenuit, zonder veel uiterlijke veranderingen, kan een sterke innerlijke drang tot verandering omhoog komen. Laat deze kruispunten niet zomaar aan je voorbij gaan! 

Reacties van coachees die een traject volgden:

"Het beleidingstraject heeft me op een verhelderende wijze inzicht gegeven in mijn unieke talenten en vertrouwen deze in de wereld te zetten. Alle stappen zijn hierin waardevol en opbouwend geweest; en compleet inzetbaar in de praktijk. Helena is een open en heldere begeleidster, die de diepere lagen verweeft met praktische tips" . Saskia

Intodrives drijfverenscan of Career Story Interview

Trajecten zijn kortdurend met een heldere vraag. Vaak zijn ze gekoppeld aan een coaching- of therapietraject waarbij al voorwerk is gedaan in het verwerken van frustrerende werk- en levenservaringen. Intodrives drijfverenscan of Career Story Interview blijken in de praktijk snel de vinger op de juiste plek te leggen. Daarna kan je met gerichte acties verder.

We willen niets liever dan zinvol werk en talenten tot uitdrukking brengen. En dat binnen de huidige arbeidmarkt met haar mogelijkheden en onmogelijkheden. Omdat werk dat ons raakt en onze passie heeft nu eenmaal energie, voldoening en zin geeft aan het leven.

CareerStoryInterview1

Jij bent de held(in) in je eigen loopbaan- en levensverhaal. Wat is de rode draad?

praktischeinfo300

Intodrives drijfverenscan is verhelderende ondersteuner bij loopbaanvragen en werkgerelateerde coachvragen.

dilemmacoaching300

Je komt er niet uit: welke keuze ga je maken? Je weet wat je wilt maar twijfelt wat werkelijk te doen. Grote kans dat je worstelt met een persoonlijk dilemma zoals:

innerlijkewegwerk300

Artikel. Het oriënteren op je loopbaanbaan en het gericht zoeken naar een nieuwe baan is duidelijk meer dan een aantal zaken op een rijtje zetten. Naast de (belangrijke) stappen van persoonsprofiel, beroepsprofiel en arbeidsmarktbewerking speelt altijd een innerlijke weg.

vitaliteit300

Heroriëntatie op werk en leven: Hoe is je fysieke, mentale en emotionele conditie? De vraag “wat wil je?” blijkt voor velen nog niet zo makkelijk te beantwoorden. Download de Circolore vitaliteitsscan.

Levensovergangen

Artikelen. Elke levensfase is uniek met geluk en groeipijnen, zichtbare veranderingen en innerlijke processen. Het leven is een en al dynamiek en brengt met zich mee dat we vele overgangen meemaken en doormaken. Overgangen van het oude naar het nieuwe.

Talenten en levens-loop-baan

Loopbaan als levenspad

Qua loopbaan sta je diverse keren op kruispunten, vaak  ingeleid door gebeurtenissen met impact: vervelende arbeidsverhoudingen en reorganisatie of juist enorme carrierekansen, overspannenheid en/of de hoogte- en dieptepunten in je privéleven.

Lees meer

Overspannenheid: herstel en transformatie

Herstel bij overspannenheid en ziekte is meer dan fysiek opknappen en een actieplan voor re-integratie. Je wordt geconfronteerd met thema's als kwetsbaarheid versus kracht, afhankelijkheid versus onafhankelijkheid, keuzes maken en hoe contact te onderhouden met je omgeving.

Lees meer

Snelle en/of intensieve verdiepingsslag

Voor mensen die voelen en weten: het tijd om met mezelf aan de slag te gaan! Je wilt af van herhalende issues, cirkelende gedachten en ongemakkelijke gevoelens. Er is het een en ander voorgevallen en je kiest nu om een verdiepingsslag aan te gaan.

Lees meer

Schokkende gebeurtenissen

Schokkende of traumatische gebeurtenissen rammelen je door elkaar.

Circolore begeleidt bij het verwerken waarbij aandacht is voor overmatig opgeslagen stress in het lichaam, emoties, concusies en betekenisgeving. DIt is op basis van Somatic Experiencing.

Lees meer

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.