circolore header content

Een goed begin is het halve werk! Dit geldt ook bij het opstarten van teams.

Wat is nodig?

  • Heldere doelstelling(en)
  • Een duidelijke onderliggende visie vanuit de organisatie
  • Oog voor de praktische organisatie
  • Bekendheid met elkaars waarden en normen ten aanzien van samenwerken
  • Het onthullen van kwaliteiten en valkuilen
  • Het opbouwen van vertrouwen en een veilig leer- en prestatieklimaat

Het multidisciplinaire re√Įntegratieteam van Reaplus te Amsterdam volgde een speciaal op hen afgestemde teamstarter.

"Op inspirerende wijze maakte ons nieuw te vormen team met elkaar kennis. Onder begeleiding van Helena Kwaaitaal werd de individuele kracht van een ieder aangeboord. Op geheel eigen wijze nodigde zij ons uit om de individuele krachten te bundelen door het onderlinge contact op te zoeken zonder woorden. Zo ontstond de kracht en de energie van het team.

Helena is inspirerend, daagt je uit en geeft je de ruimte die je zelf bepaalt om de onderlinge kennismaking tot stand te laten komen.Voor ons een zeer geslaagde, niet alledaagse wijze om het team met elkaar kennis te laten maken. Een dynamische start."
Marcel Swijnenburg, Algemeen directeur Reaplus.

Talenten en levens-loop-baan

Loopbaan als levenspad

Qua loopbaan sta je diverse keren op kruispunten, vaak  ingeleid door gebeurtenissen met impact: vervelende arbeidsverhoudingen en reorganisatie of juist enorme carrierekansen, overspannenheid en/of de hoogte- en dieptepunten in je priv√©leven.

Lees meer

Herstel en re-integratie

Herstel bij overspannenheid en ziekte is meer dan alleen fysiek herstel.

Ziekte haalt je uit de dagelijkse modus. Je wordt geconfronteerd met thema's als kwetsbaarheid versus kracht, afhankelijkheid versus onafhankelijkheid, keuzes maken en hoe contact te onderhouden met je omgeving.

Lees meer

Workshops en intervisie


Met alle ervaring door de jaren heen, uitgebreid repertoir, creativiteit en een gezonde dosis eigenheid verzorg ik intervisie en workshops over diverse onderwerpen.

Lees meer

Schokkende gebeurtenissen

Schokkende of traumatische gebeurtenissen rammelen je door elkaar.

Circolore begeleidt bij het verwerken waarbij aandacht is voor overmatig opgeslagen stress in het lichaam, emoties, concusies en betekenisgeving. DIt is op basis van Somatic Experiencing.

Lees meer

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.