circolore header content

Loopbaan als levenspad

Qua loopbaan sta je diverse keren voor kruispunten, vaak ingeleid door gebeurtenissen met impact. Ook van binnenuit, zonder veel uiterlijke veranderingen, kan een sterke innerlijke drang tot verandering omhoog komen. Laat deze kruispunten niet zomaar aan je voorbij gaan! 

In ieder mens huist een natuurlijke levensstroom. We willen niets liever dan zinvol werk en talenten tot uitdrukking brengen. En dat binnen de huidige arbeidmarkt met haar mogelijkheden en onmogelijkheden. Omdat werk dat ons raakt en onze passie heeft nu eenmaal energie en voldoening geeft.

Reacties van coachees die een traject volgden:

"Het beleidingstraject heeft me op een verhelderende wijze inzicht gegeven in mijn unieke talenten en vertrouwen deze in de wereld te zetten. Alle stappen zijn hierin waardevol en opbouwend geweest; en compleet inzetbaar in de praktijk. Helena is een open en heldere begeleidster, die de diepere lagen verweefd met praktische tips" . Saskia

Circolore gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die:

  • hun loopbaan willen bezien vanuit het perspectief van een levenspad
  • voorkeur hebben voor een persoonlijke aanpak bij het maken van het persoonsprofiel (Wie ben ik? Wat kan ik, Wat wil ik?)
  • eigenwaarde en (zelf)vertrouwen willen versterken en negatieve werkervaringen een gezonde plek geven.

Een loopbaantraject bestaat uit de volgende elementen:
A. Persoonsprofiel (wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?)
B. Beroepsprofiel
C. Arbeidsmarktbewerking
D. De innerlijke weg naar een nieuwe baan of bedrijf

CareerStoryInterview1

Jij bent de held(in) in je eigen loopbaan- en levensverhaal. Wat is de rode draad?

CareerStoryInterview1

Ervaringsverhaal. Je bent zelf de de held (in) in je eigen levens-loop-baan.

praktischeinfo300

Intodrives drijfverenscan is verhelderende ondersteuner bij loopbaanvragen en werkgerelateerde coachvragen.

dilemmacoaching300

Je komt er niet uit: welke keuze ga je maken? Je weet wat je wilt maar twijfelt wat werkelijk te doen. Grote kans dat je worstelt met een persoonlijk dilemma zoals:

innerlijkewegwerk300

Artikel. Het oriënteren op je loopbaanbaan en het gericht zoeken naar een nieuwe baan is duidelijk meer dan een aantal zaken op een rijtje zetten. Naast de (belangrijke) stappen van persoonsprofiel, beroepsprofiel en arbeidsmarktbewerking speelt altijd een innerlijke weg.

vitaliteit300

Heroriëntatie op werk en leven: Hoe is je fysieke, mentale en emotionele conditie? De vraag “wat wil je?” blijkt voor velen nog niet zo makkelijk te beantwoorden. Download de Circolore vitaliteitsscan.

Levensovergangen

Artikelen. Elke levensfase is uniek met geluk en groeipijnen, zichtbare veranderingen en innerlijke processen. Het leven is een en al dynamiek en brengt met zich mee dat we vele overgangen meemaken en doormaken. Overgangen van het oude naar het nieuwe.

Talenten en levens-loop-baan

Loopbaan als levenspad

Qua loopbaan sta je diverse keren op kruispunten, vaak  ingeleid door gebeurtenissen met impact: vervelende arbeidsverhoudingen en reorganisatie of juist enorme carrierekansen, overspannenheid en/of de hoogte- en dieptepunten in je privéleven.

Lees meer

Herstel en re-integratie

Herstel bij overspannenheid en ziekte is meer dan alleen fysiek herstel.

Ziekte haalt je uit de dagelijkse modus. Je wordt geconfronteerd met thema's als kwetsbaarheid versus kracht, afhankelijkheid versus onafhankelijkheid, keuzes maken en hoe contact te onderhouden met je omgeving.

Lees meer

Workshops en intervisie


Met alle ervaring door de jaren heen, uitgebreid repertoir, creativiteit en een gezonde dosis eigenheid verzorg ik intervisie en workshops over diverse onderwerpen.

Lees meer

Schokkende gebeurtenissen

Schokkende of traumatische gebeurtenissen rammelen je door elkaar.

Circolore begeleidt bij het verwerken waarbij aandacht is voor overmatig opgeslagen stress in het lichaam, emoties, concusies en betekenisgeving. DIt is op basis van Somatic Experiencing.

Lees meer

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.