circolore header home

Ben je in verandering naar een nieuwe levensfase? Heb je lastige dingen meegemaakt? Vraag je je af hoe je verder wilt in je werk?

Dan heb je vast behoefte aan kwaliteitstijd!

Bij Circolore krijg je ondersteuning bij de innerlijke weg naar binnen én de praktische weg naar buiten. Dit brengt zelfkennis, eigenwaarde en koersbepaling. Je gaat als een rijpere versie van jezelf de wereld in en geniet van wat het leven je brengt.

Circolore is gespecialiseerd in de begeleiding van mensen die:

  • een verdiepingsslag belangrijk vinden om tot volle bloei te komen.
  • hun levens-loop-baan willen onderzoeken en geïnspireerd koers bepalen.
  • kiezen voor preventief aan de slag gaan om uitval te voorkomen.
  • van ziekte herstellen en passend willen re-integreren.
  • schokkende of traumatische gebeurtenis(sen) willen verwerken.

"Helena kan trefzeker inhaken op je persoonlijke situatie. Ze heeft een prettige toegepaste benadering en is oprecht betrokken." Rob
"Helena heeft zoveel in huis dat ze elke bijeenkomst weer precies de juiste manier vond om mij te begeleiden". Saskia

Neem contact op voor een oriënterend gesprek.

We kijken samen wat er gaande is en wat je wensen zijn.
Hieruit volgt een advies voor een begeleidingstraject.

Artikel. Verwachtingsmanagement bij levensovergangen:
Hoe nuchtere oplossers en emotionele idealisten omgaan met teleurstellingen

  • “Ik ben nu … jaar, is dit hoe en waar ik had willen zijn in mijn leven? Niet helemaal, eerlijk gezegd.”
  • “Met mooie beloftes werd ik binnengehaald en keek er naar uit om de boel aan te pakken. Van dit alles is niets terecht gekomen, wat een teleurstelling.”
  • “Mijn ideaal om samen onze kinderen in liefde op te voeden is mislukt. Naar buiten toe zeg ik: ‘Het kan niet anders.’ Van binnen doet het pijn.”

Dit zijn zomaar wat reacties uit het dagelijks leven. Wie weet roep jij ze zelf of vertelt een goede vriend(in) dit tijdens een persoonlijk gesprek. Al deze reacties hebben één ding met elkaar gemeen: ze gaan over teleurstelling en verwachtingen die niet zijn uitgekomen. Lees verder...

Careerstory Interview

Vind en herken de rode draad in jouw levens-loop-baan.Dit geeft verbinding met wie je in wezen bent. Keuzes en acties zijn dan een logisch gevolg.
Lees verder ...

Intodrives drijfverenscan

Intodrives drijfverenscan geeft inzicht en verheldering. Het bevestigt wat je in je hart ergens al wist. Kiezen en in actie komen gaat dan een stuk gemakkelijker.
Lees verder...

 

 

 

 

Talenten en levens-loop-baan

Loopbaan als levenspad

Qua loopbaan sta je diverse keren op kruispunten, vaak  ingeleid door gebeurtenissen met impact: vervelende arbeidsverhoudingen en reorganisatie of juist enorme carrierekansen, overspannenheid en/of de hoogte- en dieptepunten in je privéleven.

Lees meer

Herstel en re-integratie

Herstel bij overspannenheid en ziekte is meer dan alleen fysiek herstel.

Ziekte haalt je uit de dagelijkse modus. Je wordt geconfronteerd met thema's als kwetsbaarheid versus kracht, afhankelijkheid versus onafhankelijkheid, keuzes maken en hoe contact te onderhouden met je omgeving.

Lees meer

Workshops en intervisie


Met alle ervaring door de jaren heen, uitgebreid repertoir, creativiteit en een gezonde dosis eigenheid verzorg ik intervisie en workshops over diverse onderwerpen.

Lees meer

Schokkende gebeurtenissen

Schokkende of traumatische gebeurtenissen rammelen je door elkaar.

Circolore begeleidt bij het verwerken waarbij aandacht is voor overmatig opgeslagen stress in het lichaam, emoties, concusies en betekenisgeving. DIt is op basis van Somatic Experiencing.

Lees meer

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze website geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.