circolore header content

Schokkende gebeurtenissen rammelen je door elkaar.

Circolore begeleidt bij het verwerken van schokkende gebeurtenissen waarbij aandacht is voor overmatig opgeslagen stress in het lichaam, emoties, conclusies en betekenisgeving. DIt is op basis van Somatic Experiencing, een lichaamsgerichte vorm van begeleiding bij schokkende en traumatische gebeurtenissen.

Begeleiding bij schokkende gebeurtenissen

Somatic Experiencing (SE) is een psycho-somatische methode voor het helen van trauma, of te wel schokkende gebeurtenissen. Het gaat om gebeurtenissen die te onverwacht, groots of overweldigend waren om er goed op te kunnen reageren. Het zenuwstelsel raakt overweldigd.

Talenten en levens-loop-baan

Loopbaan als levenspad

Qua loopbaan sta je diverse keren op kruispunten, vaak  ingeleid door gebeurtenissen met impact: vervelende arbeidsverhoudingen en reorganisatie of juist enorme carrierekansen, overspannenheid en/of de hoogte- en dieptepunten in je privĂ©leven.

Lees meer

Herstel en re-integratie

Herstel bij overspannenheid en ziekte is meer dan alleen fysiek herstel.

Ziekte haalt je uit de dagelijkse modus. Je wordt geconfronteerd met thema's als kwetsbaarheid versus kracht, afhankelijkheid versus onafhankelijkheid, keuzes maken en hoe contact te onderhouden met je omgeving.

Lees meer

Workshops en intervisie


Met alle ervaring door de jaren heen, uitgebreid repertoir, creativiteit en een gezonde dosis eigenheid verzorg ik intervisie en workshops over diverse onderwerpen.

Lees meer

Schokkende gebeurtenissen

Schokkende of traumatische gebeurtenissen rammelen je door elkaar.

Circolore begeleidt bij het verwerken waarbij aandacht is voor overmatig opgeslagen stress in het lichaam, emoties, concusies en betekenisgeving. DIt is op basis van Somatic Experiencing.

Lees meer